Kom indenfor og smag på Bornholm. I Strandhotellets restaurant serverer vi mad der er elegant, ærlig og uprætentiøs med stort fokus på lokale råvarer i sæson. Det er både muligt at imødekomme den lille sult og dem med den store appetit. Til maden har vi et bredt sortiment af økologiske drikke, lokalbrygget øl, nuancerede natur- og kvalitetsvin. Vi kokkererer både til hotelgæster, de lokale, folk fra gaden og til møder og konferencer.

TORSDAGSMAD
Vi afholder Torsdagsmad i lavsæsonen som kan bookes frit fra kl. 17.30 og frem. Det er IKKE fællesspisning så man bestemmer selv tidspunkt. Det er dog en fælles oplevelse og ‘hyggemad’ udefra klassiske retter, bare med bornholmske ingredienser, i det omfang det kan lade sig gøre. Stemningen er god og nede på jorden.

TILMELDING:
Bordet skal bestilles onsdag inden kl. 16:00
så vi ved hvor mange der kommer og så vi undgår madspild.
PRIS
Voksne: 165,- Børn under 12 år: Halv pris.

JANUAR 2023:
26.1 Torsdagsmad: Kylling sauté Marengo: braiseret kylling med ristede svampe, persille, tomat & hvidløg. Hertil brødcroutons, æg frites & kartofler fra ‘Marken’.

2.2  Torsdagsmad: Bøf stroganoff: stuvning lavet på kartofler fra ‘Marken’, sprængt oksebov, laurbærblade og sort peber. På siden rugbrød, smør og purløg.
9.2  Torsdagsmad: Coq au vin: krydret kylling braiseret med rødvin, gulerødder & svampe. Hertil smørstegte røde kartofler fra Marken & persille.

Det er altid muligt at tilkøbe en dessert, kaffe eller drinks før og efter maden.

FEBRUAR 2023 – Vinterferien:
10.2 Fredag: Køkkenet er åbent fra 17.30-20:00
11.2 Lørdag
12.2: Søndag
13.2: Mandag
14.2: Tirsdag
15.2: Onsdag
16.2: Torsdag
17.2: Fredag
18.2: Lørdag

Øl fra Beer Here