LOKALE RÅVARER & GRØNNE INDSPARK
Strandhotellets mad og vin kredser om at det velsmagende måltid. Simpelt og enkelt. Køkkenets ambition om at hente så mange råvarer som muligt i nærområdet hos lokale avlere og producenter er en del af en bæredygtighedstanke, som også slår igennem i menuen. Den har fokus på grøntsager, og der vil altid være et rent vegetarisk alternativ med masser af Bornholmske planteproteiner til de retter, der indeholder fisk eller kød. Om aftenen vil det være muligt at stille den store eller lille sult, da der er flere retter at vælge imellem.
Restaurantens åbningstider september:
13.9 Fredag: Åbent 17-22 (køkken lukker 20:30)
14.9 Lørdag: Bremer/McCoy Koncertmiddag
UDSOLGT
Koncert kl. 20:00 (billet kan købes i døren til 250,-)
19.9 Torsdag: 17-22
20.9 Fredag: 17-22
21.9 Lørdag: 17-22 (bestil bord)
Kunstsalon slutter
Talk v. Leila & Anne Lass & dj lounge
26.9 Torsdag: 17-22
27.9 Fredag: 17-22
28.9 Lørdag: 17-22 (køkken lukker 20.30)