LOKALE RÅVARER & GRØNNE INDSPARK
Strandhotellets mad og vin kredser om at det velsmagende måltid. Simpelt og enkelt. Køkkenets ambition om at hente så mange råvarer som muligt i nærområdet hos lokale avlere og producenter er en del af en bæredygtighedstanke, som også slår igennem i menuen. Den har fokus på grøntsager, og der vil altid være et rent vegetarisk alternativ med masser af Bornholmske planteproteiner til de retter, der indeholder fisk eller kød. Om aftenen vil det være muligt at stille den store eller lille sult, da der er flere retter at vælge imellem.

Åbningstider i april:
Torsdag, fredag og lørdag fra kl. 17.30-20.30

LOKALE RÅVARER & GRØNNE INDSPARK

Vi serverer mad og vin omkring baren, der også er hjertet af hotellet. Vores store kærlighed til lokale produkter skinner igennem på kortet når det er muligt. Kvalitet og god smag er en afgørende faktor for hvad der kommer ud på tallerkenen, her er alle velkomne om det er til et godt glas vin i baren eller den store middag hvor man går lidt på opdagelse i kortet. 

I år har vi indgået samarbejde med gårdslagteriet Spis Min Gris. Så man kan være sikker på at få økologisk, dansk kød af bedste kvalitet fra dyr, der bidrager til naturpleje og i sidste ende klimaet.

Vi anbefaler at man booker bord. Ring 28182819 eller tryk på linket nedenfor.

DEN 18. MAJ (PINSEN)
RUMPISTOL KONCERTMIDDAG

PRIS KR. 395,-

I forbindelse med koncerten i Pinsen er det muligt at købe din koncertmiddag inkl. koncertbillet via Madbillet Middagen starter kl. 18:00 i Balsalen hvor man
sidder ved bord med dem man har booket billet sammen med.
Husk at angive allergener når du køber din billet.

Efter middagen åbnes dørene for gæster der kun har købt billet til selve koncerten.: 

Strandhotellet Bornholm Værelse
Familieværelse mod gårdhaven
Minisuite med badekar
Minisuite med badekar