Der er bornholmske råvarer og masser af grønt, fisk og gode udskæringer på menuen i restaurant enbârt på Strandhotellet. Selv navnet har sine rødder i det bornholmske.
Vi har slået dørene op for restauranten ved vandkanten i Sandvig. Enbârt, betyder noget i retning af ”lutter, noget rent og enkelt”. Og det beskriver ganske godt ambitionen bag det nye tiltag.

I Enbârt tager vi udgangspunkt i de bedste, gerne økologiske Bornholmske råvarer sammensat i et rent og elegant udtryk for hele familien – præcis som det hører sig til på et strandhotel. Vi vil gerne finde og tilberede de fine råvarer vi har på øen, og helst når de er i sæson og allerbedst. Fordi vi ligger lige ud mod havet, vil der altid være fisk fra vores leverandør, Fiskerikajen, på menuen. Men man kan selvfølgelig også altid få et stykke kød fra dyr, der har haft det godt, serveret.

Lokale råvarer og grønne tanker
Køkkenets ambition om at hente så mange råvarer som muligt i nærområdet hos lokale avlere og producenter er en del af en bæredygtighedstanke, som også slår igennem i menuen. Den har stort fokus på grøntsager, og der vil altid være et rent vegetarisk alternativ med masser af Bornholmske planteproteiner til de retter, der indeholder fisk eller kød.

Ambitionen med Enbârt er at restauranten fremover skal samle både gæster på øen og lokale til god mad og ægte strandhotel-stemning.

18. MAJ (PINSEN) RUMPISTOL KONCERT & MIDDAG
I forbindelse med koncerten i Pinsen har vi et Earlybird tilbud til dig der er lidt hurtig. Book din Koncertmiddag her inklusiv koncerten og skriv hvis du nogle andre der har købt du gerne vil sidde sammen med. Ved grupper mere end 8 personer skriv til info@strandhotellet.dk

TORSDAGSMAD den 14.12 – flæskesteg med kartofler a la Strandhotellet 

PRISVoksne kr. 165,- Børn under 12 år kr. halv pris
Torsdagsmad er et tiltag vi startede i lavsæsonen for de lokale, hotelgæster, sommerhusejere og hvem der havde lyst til et enkel og velsmagende ret. Det er en fælles oplevelse og ‘hyggemad’ – med bornholmske råvarer når det giver mening. Men ikke fællesspisning.