LOKALE RÅVARER & GRØNNE INDSPARK
Strandhotellets mad og vin kredser om at det velsmagende måltid. Simpelt og enkelt. Køkkenets ambition om at hente så mange råvarer som muligt i nærområdet hos lokale avlere og producenter er en del af en bæredygtighedstanke, som også slår igennem i menuen. Den har fokus på grøntsager, og der vil altid være et rent vegetarisk alternativ med masser af Bornholmske planteproteiner til de retter, der indeholder fisk eller kød. Om aftenen vil det være muligt at stille den store eller lille sult, da der er flere retter at vælge imellem.

FOLKEMØDEMENU – skal forudbestilles
I denne uge har vi kun åbent for reserverede selskaber.

MENU
Focaccia & whipped herb butter
blini, creme fraiche & sustainable Swedish caviar (add on))
sauteed blue mussels,hummus, spring greens & crouton
roast beef, chunky salsa verde with green strawberries & grilled padron peppers
Served with a lettuce & potato salad
Vanilla whipped creme pat, elderflower, rhubarb & caramelised amarant crumble

LOKALE RÅVARER & GRØNNE INDSPARK 

I højsæsonen serverer vi a la carte og menu og vin omkring baren, der også er hjertet af hotellet. Vores store kærlighed til lokale produkter skinner igennem på kortet når det er muligt. Kvalitet og god smag er en afgørende faktor for hvad der kommer ud på tallerkenen, her er alle velkomne om det er til et godt glas vin i baren eller den store middag hvor man går lidt på opdagelse i kortet. 

I år har vi indgået samarbejde med gårdslagteriet Spis Min Gris. Så man kan være sikker på at få økologisk, dansk kød af bedste kvalitet fra dyr, der bidrager til naturpleje og i sidste ende klimaet.

Her er eksempel på menu og enkelte elementer skifter i forhold til råvarer og sæson.

Vi anbefaler at man booker bord.
Ring +45 28182819 eller tryk på linket nedenfor.

Strandhotellet Bornholm Værelse
Familieværelse mod gårdhaven
Minisuite med badekar
Minisuite med badekar
Strandhotellet Bornholm Værelse