RUMPISTOL KONCERT (den 18.5) I PINSEN

To-nætters ophold med morgenmad inkl. koncert, middag.
Pris fra kr. 2995,- for 2 personer. Det er naturligvis også muligt at booke flere dage, Klik på linket nedenfor og se den gode pris:

KØB RUMPISTOL KONCERTOPHOLD

 
 

iIgennem 20 år har Jens Berents Christiansen aka Rumpistol udviklet sig til en af sin generations bedste og mest nysgerrige elektroniske musikere og producere. Men siden 2020 har hans karriere taget nye markante drejninger, motiveret af personlige oplevelser. Efter at være gået ned med stress i 2018 skabte han det nedbarberede, neoklassiske album ”After the Flood” (2020), skrevet til klaver og strygere, da han pga. sygdommen ikke kunne benytte computeren som arbejdsredskab. En frugtbar metode, som han elaborerede på efterfølgeren ”Isola” (2022), hvor bas og trommer kom til sammen med mere jazzede vibes. Den udvikling fuldender han nu med det afsluttende værk i sin klavertrilogi: ”Going Inside”, der – som titlen afslører – dykker endnu dybere ned i sindets eksistentielle dybder.

Ved at arbejde med et mere organisk udtryk og sin egen skrøbelighed har Rumpistol med sine to seneste album fået hul igennem til mange nye lyttere, der har kunnet spejle sig i musikken og bruge den til at bearbejde sorg, angst og stress.

På ”Going Inside” tager han endnu et ambitiøst kunstnerisk syvmileskridt. Det nye album er således et gennemarbejdet konceptuelt værk, designet som soundtrack til en indre rejse. ”Going Inside” er således opbygget omkring de tre faser (”Ascent”, ”Peak” og ”Descent”) og underliggende subfaser, man gennemlever som deltager i psykedelisk terapi. 

Resultatet er et frodigt blomstrende og bredt orkestreret album, der både rummer elementer af jazz, folk, roots, elektronisk, ambient og klassisk kompositionsmusik, og hvor de 12 skæringer bevæger sig igennem et flydende forløb. 

 

Vi glæder os til at genhøre Rumpistol og den nye opsætning, en god ven af huset og et musikalsk indslag som vi ved vil ‘massere din øregang’.
Vi ses i Pinsen

BOOK BORD I RESTAURANTEN
Det er muligt at booke bord i restaurant enbãrt, Strandpromenaden 7 i Sandvig. Uanset om du bor på hotellet eller ej. I påsken 2024 åbner vi igen for bookinger. Så kan du både få en lille snack i baren eller en omgang aftensmad i vores hyggelige bar inden middagen. 

VI har små og store borde og er I mere end 8 så ring gerne på: 28182819 så finder vi en plads til jer. Ellers book gerne via vores bookingsystem her på siden. 

 

BOOK OPHOLD

35 værelser venter dig. De fleste med den skønneste havudsigt og andre med terrasser mod byen og gårdhaven. De varierer naturligvis i størrelse og indretning og størstedelen er nyrenoverede.Fælles for dem alle er, at de er hyggelige og indbydende. Det er vigtigt for os at du som gæst kan være nærværende og afslapning er i centrum. Vi har derfor ikke TV på værelserne. Men alle er udstyrede med wifi, eget badeværelse og lækre produkter fra Skandinavisk. Værelserne er i rolige farver, med kvalitetsgardiner fra Kvadrat og enkelt indrettet.
Alle har eget bad og hårtørrer på værelset. Vores lækre morgenmad er inkluderet i prisen.

Se vores bookingsystem for yderligere information om værelser, ledighed, beskrivelser og billeder.
Du kan checke ind fra kl. 15 og check-out er kl. 11. 
Husdyr og rygning er ikke tilladt på hotellet.