FOREDRAG MED GORDON P. HENRIKSEN DEN 4.NOVEMBER
HA’ DET FOR VILDT

Et foredrag aften/middag under titlen “Ha’ det for vildt” som omhandler fiskeri, jagt, mad, natur udeliv.
Vi sammensætter en “vild menu” med udgangspunkt i bornholmske råvarer og retter fra Gordons to bøger. 
 
Vi laver også en bålkaffe session ude ved vandet et sted enten lørdag middag eller søndag middag?

Nærmere beskrivelse følger. 

.

FOLKEMØDE 16-19 JUNI
Der er fuldt booket på Strandhotellet til årets Folkmøde. Til gengæld kan du booke bord i vores restaurant uanset om du bor her eller ej, efter en lang dag med spændende debatter og samtaler.

Strandhotellet ligger meget tæt på Folkemødet. Her samles borgere og beslutningstagere og hundredvis af organisationer til demokratiske debatter om vores fælles samfund. Du kan se det fulde program for Folkemødet 2023 her. Foretrækker du at have programmet mellem hænderne, kan du købe et trykt program i turistinformationen på havnen i Allinge under Folkemødet. 

BOOK BORD I RESTAURANTEN
Det er muligt at booke bord i restaurant enbãrt, Strandpromenaden 7 i Sandvig. Vi ligger kun 10 minutters gang fra Folkemødepladsen og her er der miulighed for at søge lidt ro i forhold til det livlige og hektiske liv på Folkemødepladsen i Allinge.

.

Book OPHOLD

45 værelser venter dig. De fleste med den skønneste havudsigt og andre med terrasser mod byen og gårdhaven. De varierer naturligvis i størrelse og indretning og størstedelen er nyrenoverede.Fælles for dem alle er, at de er hyggelige og indbydende. Det er vigtigt for os at du som gæst kan være nærværende og afslapning er i centrum. Vi har derfor ikke TV på værelserne. Men alle er udstyrede med wifi, eget badeværelse og lækre produkter fra Skandinavisk. Værelserne er i rolige farver, med kvalitetsgardiner fra Kvadrat og enkelt indrettet.
Alle har eget bad og hårtørrer på værelset. Vores lækre morgenmad er inkluderet i prisen.

Se vores bookingsystem for yderligere information om værelser, ledighed, beskrivelser og billeder.
Du kan checke ind fra kl. 15 og check-out er kl. 11. 
Dyr og rygning er ikke tilladt på hotellet.