No event found!

BOOK BORD I RESTAURANTEN
Det er muligt at booke bord i restaurant enbãrt, Strandpromenaden 7 i Sandvig. Uanset om du bor på hotellet eller ej. I september har vi åbent fra torsdag-lørdag. Så kan du både få en lille snack i baren eller en omgang aftensmad i vores hyggelige bar. VI har små og store borde og er I mere end 8 så ring gerne på: 28182819 så finder vi en plads til jer. Ellers book gerne via vores bookingsystem her på siden. 

 

T”Ha’ det for vildt” – middag og foredrag på Strandhotellet
m. Gordon P. Henriksen

Lørdag den 4. november gæster Gordon P. Henriksen Strandhotellet, og du er velkommen til en ”vild” aften. Vores køkken vil servere en fire- retters menu, inspireret af opskrifter i Gordons bøger ”Et liv i fisk” og ”Ha’ det for vildt”. Mellem retterne fortæller Gordon om sin passion for naturen, udelivet, jagten, fiskeriet og hvad det betyder for et måltid, når vilde råvarer indgår. Menuen tager selvfølgelig udgangspunkt i råvarer fra Bornholm og ikke mindst de vilde råvarer.

Menu kommer snarest …

Foredrag
Det bliver ikke et klassisk foredrag, men derimod en middagsoplevelse, hvor Gordon selv motiverer retterne og fortæller anekdoter og røverhistorier fra hans mange oplevelser og eventyr i hele verden – men også fra Bornholm. Det bliver med garanti underholdende og vildt, men det bliver samtidigt også filosofisk og alvorligt, når vi kommer ind de følelser, der er, når man tager et liv og høster vild mad fra naturen, samt hvad det gør for sindet, når man opnår en dybere kontakt med naturen og sig selv via jagt, fiskeri og mad.

Alle er velkomne uanset om du er lystfisker, jæger eller bare glad for mad og for at ha’ det for vildt.

KØB BILLET TIL: Foredrag og middag pris 495,- 

Ønsker I at booke overnatning? 
Overnat i delt dobbeltværelse 3-5. november
Nyd en dejlig morgenmadsbuffet alle dage

KØB BILLET TIL:
Ophold på Strandhotellet 3-5. november inkl. foredrag og middag

2 personer i et delt dobbeltværelse fra 2990,-

Søndag den 5. november kl. 10:00
”Bålkaffe session”på Hammerknuden
Gordon har et helt særligt forhold til kaffe, lavet over bål i den vilde natur. For det første er det hans yndlingskaffe – ikke kun på grund af smagen, men også på grund af hele processen og hyggen, der ligger bag. Søndag den 5. november kl 10:00 inviteres I alle til en kop bålkaffe ude på de bornholmske kyster. Her vil Gordon give opskriften på den ultimative bålkaffe. Du kan møde op i vaders direkte fra fisketuren, eller blot bruge det som en anledning til at komme ud i det fri og nyde en kop kaffe på den ultimative café, nemlig den rå bornholmske klippekyst.

Se ”UD” – Kaffe i det fri her. https://youtu.be/A2bKBWDxG2o

.

BOOK OPHOLD

45 værelser venter dig. De fleste med den skønneste havudsigt og andre med terrasser mod byen og gårdhaven. De varierer naturligvis i størrelse og indretning og størstedelen er nyrenoverede.Fælles for dem alle er, at de er hyggelige og indbydende. Det er vigtigt for os at du som gæst kan være nærværende og afslapning er i centrum. Vi har derfor ikke TV på værelserne. Men alle er udstyrede med wifi, eget badeværelse og lækre produkter fra Skandinavisk. Værelserne er i rolige farver, med kvalitetsgardiner fra Kvadrat og enkelt indrettet.
Alle har eget bad og hårtørrer på værelset. Vores lækre morgenmad er inkluderet i prisen.

Se vores bookingsystem for yderligere information om værelser, ledighed, beskrivelser og billeder.
Du kan checke ind fra kl. 15 og check-out er kl. 11. 
Husdyr og rygning er ikke tilladt på hotellet.