SKRIV TIL OS

Vi sidder klar til at svare på spørgsmål angående ophold, møder, konferencer og covid-19 forbehold. Bookingkalenderen vil blive opdateret snarest, men det er muligt at booke online. Så snart vi har billeder af de ny-renoverede værelser ligger vi dem op, så I kan følge med i hvad vi tilbyder. Er du det mindste i tvivl om noget skal du bare kontakte os.

Vi har åbent for alle slags selskaber, møder, konferencer og fester, skaleret i forhold til regeringens restriktioner. Kontakt os gerne for en dialog omkring et kommende arrangement.

Kh alle os på Strandhotellet

Skriv til info@strandhotellet.dk
eller ring på 28182819

Pssst … Husk at i en tid som denne, kan det være ekstra vigtigt at forkæle sine kære. Det kan du gøre ved at købe et gavekort til én du holder af til enten restauranten eller hotellet.

 

 

 

 

 

HOW TO GET HERE

Det er muligt at tage færgen fra Ystad eller Køge ved at booke en billet på www.bornholmslinjen.dk
Er du med bus kan den bestilles på enten: www.bornholmerbussen.dk eller www.kombardoexpressen.dk
Lufthavnen ligger i Rønne ca. 35 min. fra Strandhotellet og man kan flyve flere gange dagligt med Dat. www.dat.dk

Book et af vores værelser

38 værelser venter dig. De fleste med den skønneste havudsigt og andre med altaner mod byen og gårdhaven. De varierer naturligvis i størrelse og indretning, men fælles for dem alle er, at de er hyggelige uden at være prangende. Husk, at vi ikke har TV på værelserne. Men alle er udstyrede med wifi, eget toilet og bad med håndsæbe, shampoo og håndklæder.
Se vores bookingsystem for yderligere information om værelser, ledighed, beskrivelser og billeder.
Dyr og rygning er ikke tilladt på hotellet.

YYYY dash MM dash DD
YYYY dash MM dash DD