Velkommen til strandhotellet, spolebånd og havdyp

Strandhotellet drives af os Pia Bajlum og Kasper Bajlum Müller. Vi faldt for den charmerende by Sandvig, naturen og klipperne og kastede os derfor ud i ’projekt Badehotel’. Vi flyttede til øen i 2020 for at renovere hotellet og gøre det muligt at forlænge hotelsæsonen og holde åbent hele året rundt.

Hoteldriften startede oprindeligt i 1895 og hotellets store festsal gemmer på mange gode fortællinger. Smukt beliggende på nordspidsen af Bornholm tæt ved Hammerknuden er det et af Bornholms ældste hoteller, og var engang Nordbornholms fornemmeste. Kulturelle begivenheder samlede lokale og turister til alt fra Miss Sandvig- konkurrencer til koncerter og dans i balsalen.

Strandhotellet i vandkanten er blevet renoveret med stilsikker hånd og videreført hotellet i sin oprindelige stil. Ambitionen er at føre hotellet tilbage som kulturelt samlingspunkt for lokalsamfundet – i nutidens ånd. Samtidig vil vi gerne give jer hotelgæster mulighed for at tage en pause fra hverdagen, lytte til vinyler, læse en god bog, møde nye mennesker og spise et dejligt måltid i vores restaurant enbârt. Man er altid velkommen til at kigge ind på hotellet, købe god kaffe og lytte til det nyeste spolebånd.

Strandhotellet er en flot ældre dame, som har fået en kærlig hånd, så hotellet er opdateret i tidens ånd og med respekt for bygningen. 

Vi elsker Bornholm – også når solen ikke skinner!
Kh os på Strandhotellet

EN HISTORISK BYGNING FRA EN SVUNDEN TID

Tårnværelset