Velkommen til din pause, det velsmagende måltid og STRANDHOTELLET i

vandkanten

Strandhotellet er et af Danmarks smukkest beliggende hoteller. Med en placering lige ud til Østersøen, har stedet dannet rammen for nordens feriegæster siden 1895. Hold din drømmeferie og nyd udsigten til klipper, sandstrand og bølgerne med friskbrygget kaffe i koppen og duften af nybagt brød. Den lille hyggelige havn i Sandvig ligger lige til højre for døren, hvorfra der også er adgang til den unikt placerede sauna på yderste mole. Sandvigs flotteste sandstrand ligger kun et stenkast fra hotellet til venstre og her er der en imponerende udsigt til Hammerknuden. 

Strandhotellet er et nyrenoveret smukt strandhotel der er renoveret tidløst med respekt for bygningen og med velbevarede referencer til hotellets oprindelse. Hotellet byder på individuelt indrettede værelser i lækre, stilfulde rammer. I uformel stil serverer vi mad af lokale råvarer, simpelt og enkelt suppleret med et bredt udvalg af gode vine.

Vi råder over 35 hotelværelser, restaurant, konferencefaciliteter og en smukt renoveret og imponerende balsal hvor man mærker historiens vingesus. Book dit værelse med det samme, så du kan glæde dig til dit ophold i vandkanten. Vi ses snart på Solskinsøen.
kh alle os på Strandhotellet

Morgenmaden er serveret som buffet, med elementer som neutral yoghurt med hjemmelavet müesli og chia porridge, æg, friskbagte boller, croissants , gode oste og pølser, lokal æblejuice, filterkaffe & te.

Strandhotellet Bornholm Værelse
Familieværelse mod gårdhaven
Minisuite med badekar
Minisuite med badekar
Strandhotellet Bornholm Værelse
Familieværelse mod gårdhaven
Minisuite med badekar
Minisuite med badekar
Strandhotellet Bornholm Værelse
Familieværelse mod gårdhaven
Minisuite med badekar
Minisuite med badekar

BOOK OPHOLD

35 værelser venter dig. De fleste med den skønneste havudsigt og andre med terrasser mod byen og gårdhaven. De varierer naturligvis i størrelse og indretning og størstedelen er nyrenoverede.Fælles for dem alle er, at de er hyggelige og indbydende. Det er vigtigt for os at du som gæst kan være nærværende og afslapning er i centrum. Vi har derfor ikke TV på værelserne. Men alle er udstyrede med wifi, eget badeværelse og lækre produkter fra Skandinavisk. Værelserne er i rolige farver, med kvalitetsgardiner fra Kvadrat og enkelt indrettet.
Alle har eget bad og hårtørrer på værelset. Vores lækre morgenmad er inkluderet i prisen.

Se vores bookingsystem for yderligere information om værelser, ledighed, beskrivelser og billeder.
Du kan checke ind fra kl. 15 og check-out er kl. 11. 
Husdyr og rygning er ikke tilladt på hotellet.