Velkommen til Havdyp &
STRANDHOTELLET I SANDVIG

Strandhotellet er et af Danmarks smukkest beliggende badehoteller. Med en placering lige ud til Østersøen, har stedet dannet rammen for nordens feriegæster siden 1895. Hold din drømmeferie og nyd udsigten fra vores restaurant hvor du kan se på bølgerne med friskbrygget kaffe i koppen og duften af nybagt brød. Den lille hyggelige havn i Sandvig ligger lige udenfor døren, hvorfra der også er adgang til den unikt placerede sauna på yderste mole. Sandvigs flotte sandstrand ligger kun et stenkast fra hotellet og her er der en imponerende udsigt til Hammerknuden.

Tilbage på hotellet byder vores værelser på ro og afslapning i lækre, stilfulde rammer, og i restauranten serverer vi mad af lokale råvarer, simpelt og enkelt suppleret med et bredt udvalg af vine.

Vi råder over 35 hotelværelser, restaurant, konferencefaciliteter og en smuk og imponerende balsal. Så book dit værelse eller bord på www.restaurant-enbart.dk med det samme, så du har noget at glæde dig til … der er åbent for bookinger i 2024.
Vi ses snart 🙂

PÅ STRANDHOTELLET ER DER HØJT TIL LOFTET OG HIMLEN

Strandhotellet Bornholm Værelse
Familieværelse mod gårdhaven
Minisuite med badekar
Minisuite med badekar

BOOK OPHOLD

35 værelser venter dig. De fleste med den skønneste havudsigt og andre med terrasser mod byen og gårdhaven. De varierer naturligvis i størrelse og indretning og størstedelen er nyrenoverede.Fælles for dem alle er, at de er hyggelige og indbydende. Det er vigtigt for os at du som gæst kan være nærværende og afslapning er i centrum. Vi har derfor ikke TV på værelserne. Men alle er udstyrede med wifi, eget badeværelse og lækre produkter fra Skandinavisk. Værelserne er i rolige farver, med kvalitetsgardiner fra Kvadrat og enkelt indrettet.
Alle har eget bad og hårtørrer på værelset. Vores lækre morgenmad er inkluderet i prisen.

Se vores bookingsystem for yderligere information om værelser, ledighed, beskrivelser og billeder.
Du kan checke ind fra kl. 15 og check-out er kl. 11. 
Husdyr og rygning er ikke tilladt på hotellet.