Velkommen til
STRANDHOTELLET

Strandhotellet er et af Danmarks smukkest beliggende badehoteller. Med en placering lige ud til Østersøen, har stedet dannet rammen for nordens feriegæster siden 1895. Hold din drømmeferie og nyd udsigten fra vores restaurant hvor du kan se på bølgerne med friskbrygget kaffe i koppen og duften af nybagt brød. Kvaliteten af vores morgenmad er velsmagende og simpel, den serveres i stilfulde rammer og en afslappet atmosfære. Den lille hyggelige havn i Sandvig ligger lige udenfor døren, hvorfra der også er adgang til den unikt placerede sauna på yderste mole. Sandvigs flotte sandstrand ligger kun et stenkast fra hotellet, her er der en imponerende udsigt til Hammerknuden.

Tilbage på hotellet byder vores værelser på ro og afslapning i lækre, stilfulde rammer, og hver aften serverer vi mad af lokale råvarer samt et bredt udvalg af vine.

Vi råder over 45 hotelværelser, restaurant, konferencefaciliteter og en smuk og imponerende balsal. Vi har stadig åbent og booking for sæsonen 2023 er i fuld gang , så book dit værelse elle bord med det samme, så du har noget at glæde dig til … hele året rundt.

PÅ STRANDHOTELLET ER DER HØJT TIL LOFTET OG HIMLEN

Morgenmad i Balsalen
Øl fra Beer Here
Bryllupper
Øl fra Beer Here
Minisuite med badekar
Dobbeltværelse havudsigt

Book OPHOLD

45 værelser venter dig. De fleste med den skønneste havudsigt og andre med terrasser mod byen og gårdhaven. De varierer naturligvis i størrelse og indretning og størstedelen er nyrenoverede.Fælles for dem alle er, at de er hyggelige og indbydende. Det er vigtigt for os at du som gæst kan være nærværende og afslapning er i centrum. Vi har derfor ikke TV på værelserne. Men alle er udstyrede med wifi, eget badeværelse og lækre produkter fra Skandinavisk. Værelserne er i rolige farver, med kvalitetsgardiner fra Kvadrat og enkelt indrettet.
Alle har eget bad og hårtørrer på værelset. Vores lækre morgenmad er inkluderet i prisen.

Se vores bookingsystem for yderligere information om værelser, ledighed, beskrivelser og billeder.
Du kan checke ind fra kl. 15 og check-out er kl. 11. 
Dyr og rygning er ikke tilladt på hotellet.