Velkommen til
HOTELLET i VANDKANTEN

Strandhotellet er et af Bornholms bedste badehoteller der er smukt placeret ud til Østersøen og Sandvig strand. Hold din drømmeferie med udsigt til Østersøen, den lille havn i Sandvig og kun et stenkast fra stranden med den imponerende udsigt til Hammerknuden.

Vi råder over skønne hotelværelser, restaurant, konferencefaciliteter og en smuk og imponerende balsal som i løbet af 2022 rummer alt fra koncerter, foredrag, bryllupper og fester. Vi sidder klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål om ophold, sommerferie, møder, fest eller bryllup.

Strandhotellets unikke historie, brand og uformelle stemning sikrer hver dag, at gæster får følelsen af at besøge et varmt og privat hjem. Vi er i fuld gang med at forberede åbning 31. marts 2022 hvor vi står klar til at tage imod dig.

Folkemødet er desværre fuldt booket. Men booking for resten af sæsonen 2022 er i fuld gang, så book dit værelse med det samme, så du har noget at glæde dig til … hele året rundt.

KONFERENCER, BRYLLUPPER & EVENTs

Morgenmad i Balsalen
Øl fra Beer Here
Bryllupper
Øl fra Beer Here
Minisuite med badekar
Dobbeltværelse havudsigt

Book OPHOLD

45 værelser venter dig. De fleste med den skønneste havudsigt og andre med terrasser mod byen og gårdhaven. De varierer naturligvis i størrelse og indretning og størstedelen er nyrenoverede.Fælles for dem alle er, at de er hyggelige og indbydende. Det er vigtigt for os at du som gæst kan være nærværende og afslapning er i centrum. Vi har derfor ikke TV på værelserne. Men alle er udstyrede med wifi, eget badeværelse og lækre produkter fra Skandinavisk. Værelserne er i rolige farver, med gardiner fra kvadrat og enkelt indrettet.
Alle har eget bad og hårtørrer på værelset. Vores lækre morgenmad er inkluderet i prisen.

Se vores bookingsystem for yderligere information om værelser, ledighed, beskrivelser og billeder.
Du kan checke ind fra kl. 15 og check-out er kl. 11. 
Dyr og rygning er ikke tilladt på hotellet.