FREDAG DEN 21. OKTOBER 2022 

MIKAEL SIMPSON LIVE:

Kom til eksklusiv intimkoncert med Mikael Simpson og nyd en lækker 3-retters koncertmiddag på Strandhotellet i Sandvig. Du kan overveje at tage din bede halvdel under armen og nyde en aften på det histtoriske og smukt beliggende Strandhotellet i Sandvig.

I sit 20 årige virke som solist har Simpson spillet i forskellige opsætninger, og denne aften i de smukke lokaler på Strandhotellet i Allinge, Bornholm, optræder Mikael Simpson i et intimt setup sammen med guitarist Steffen Nordenstam når de fortolker Mikaels forrygende katalog med en eksklusiv intimkoncert. Forestil dig Mikaels fine sange med lyden af en puls, en blå lydende elektrisk guitar og mundharpe. 

Mikael Simpson fejrer i 2022 sit 20-års-jubilæum som solist og Mikael Simpsons debutalbum, ‘Os 2 + Lidt Ro’, genudgives b.la i år på vinyl. Mikael Simpson er en af århundredets største danske sangskrivere og har altid insisteret på at gøre tingene på sin egen måde. Mikael har en lang karriere som både soloproducer og sangskriver og er et meget populært livenavn – senest udødeliggjort på Mikael Simpsons første liveplade, ‘Live At VEGA’.

Focaccia brød & smør.
Cremet torsk- og lakserilette, sylt, rugbrødskrumme & spæde krydderurter.
Økologisk kylling, pure af knoldselleri, kål & jordskokker med brunet smør sauce hønsesky.
Æble kompot plukket fra egen have, varme krydderier og vanilje.

Vi glæder os til at få besøg af Mikael Simpson og Steffen Nordenstam

KØB BILLET
Pris for koncert og 3-retters middag kl. 19:00: 495,-
Pris kun koncert kl. 20:00: 250,-  

KØB OPHOLD
Pris for 2 dage (incl. koncert, middag for 2 personer, incl. morgenmad): 2595,-
Pris for 3 dage (incl. koncert, middag for 2 personer, incl. morgenmad): 3395,-