Q&A

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, skal du bare kontakte os.

Hvordan finder vi hotellet?

BIL: Er du i bil fra København, tager du færgen fra Ystad og kan finde tidsplaner her.

FLY: Lufthavnen ligger i Rønne i den sydlige del af Bornholm. Det tager lidt under 30 minutter i taxa at komme til hotellet. Der er iøvrigt muligt at leje bil i lufthavnen.

BUS: Kommer du med Kombaro expressen er det muligt at tage en lokal BAT bus fra Rønne til Sandvig. Det tager cirka en time.

Området i Sandvig?

Sandvig er en gammel havneby der ligger ved den store sandstrand. I Sandvig er der flere restauranter at finde. Der er 20 minutters gang til Allinge og de nærmeste restauranter, butikker og indkøbsmuligheder. Her er det i sommerferien muligt at besøge Gæstgiveren hvor der er musikprogram.

Kan man benytte sauna hele året rundt?

Nej, det er kun muligt i lavsæsonen. Dvs. man køber en saunabillet i Strandhotellets reception for 50 kr. pr. person. 

Må man have hund med på hotellet?

Kæledyr er desværre ikke tilladt. Uanset hvor lille, stor eller sød den er. Vi har efter renovering ikke værelser til gæster med hund, da vi også har allergikere og vil sikre at rengøringen er korrekt udført til alles tilfredshed under og efter ethvert ophold.

BOOK OPHOLD

35 værelser venter dig. De fleste med den skønneste havudsigt og andre med terrasser mod byen og gårdhaven. De varierer naturligvis i størrelse og indretning og størstedelen er nyrenoverede.Fælles for dem alle er, at de er hyggelige og indbydende. Det er vigtigt for os at du som gæst kan være nærværende og afslapning er i centrum. Vi har derfor ikke TV på værelserne. Men alle er udstyrede med wifi, eget badeværelse og lækre produkter fra Skandinavisk. Værelserne er i rolige farver, med kvalitetsgardiner fra Kvadrat og enkelt indrettet.
Alle har eget bad og hårtørrer på værelset. Vores lækre morgenmad er inkluderet i prisen.

Se vores bookingsystem for yderligere information om værelser, ledighed, beskrivelser og billeder.
Du kan checke ind fra kl. 15 og check-out er kl. 11. 
Husdyr og rygning er ikke tilladt på hotellet.