JAZZOPHOLD – 10.-13. ELLER 11.-14. SEPTEMBER!
Nyd ferien med koncert, ophold og havudsigt.
Ophold og to koncertbilletter kr. 1399 pr. person i delt dobbeltværelse.

Strandhotellets jazzklub – flyttet til 12. september!

Bremer/McCoy

Vi er stadig meget stolte over at kunne præsentere Bremer/McCoy med deres forunderlige lydunivers. Det varmeste navn på den danske jazzscene ligenu. De har præsteret udsolgte koncert på Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teatret i København og spiller på årets Roskilde festival.

Væbnet med klaver og kontrabas har Bremer/McCoy formået at give genklang herhjemme og i udlandet. De har været pris-nomineret til Steppeulven for bl.a. ’Årets Musiker’ og ’Årets Komponist’ mere end én gang. De er superaktuelle med duoens fjerde album, Utopia’, udgivet i samarbejde med Bremer/McCoy Music og ’Talking Heads’-frontmanden David Byrnes label – ’LUAKA BOP’ – i New York.

Grunden til Bremer/McCoy passer så godt ind på netop Strandhotellet er at duoen gerne vil dele følelsen af at være forbundet. Deres lydunivers rammer plet i forhold til Strandhotellets koncept, hvor det gælder om at sætte tempoet ned. Tage en pause fra hverdagen. Nyde naturen, udsigten til havet og der er intet tv på værelserne for at understøtte dette. Nyde en god bog og lytte til vinyler.

Følg med på facebook event, hvor vi løbende ligger nyt op om eventet.

Tryk BOOK i toppen af sitet for at checke ledighed og booke værelser for hele sæsonen. Ønskes andet tilbud så kontakt info@strandhotellet.dk

Specialtilbud 1

Book Bremer/McCoy koncertopholdet her

KONCERTEN UDSÆTTES
Nyd ferien med koncert, ophold og havudsigt.
Ophold og to koncertbilletter kr. 1399 pr. person i delt dobbeltværelse.

KONCERTEN UDSÆTTES TIL JULI ELLER AUGUST

Astrid Engberg & the Sonic Love Force

Den danske sangerinde, producer og DJ Astrid Engberg er en unik stemme på den danske musikscene. Med inspiration fra jazz, soul, beat, klassisk og vestafrikansk musik inviterer Engberg lytteren med ind i et univers, der både er præget af minimalistiske og tunge produktioner samt en personlig og spirituel dybde.

Engberg er en nutidig kunstner med rødder i fortiden, og igennem sin musik introducerer hun et moderne mix af elektronisk-organisk jazz og nordisk soul. Med et bagkatalog, der tæller tre solo-EP’er samt en lang række internationale og nationale optrædener, er Astrid Engberg nu klar til at spille på Strandhotellet slut maj.

Tryk BOOK i toppen af sitet for at checke ledighed og booke værelser for hele sæsonen. Ønskes andet tilbud så kontakt info@strandhotellet.dk

Specialtilbud 2

Book Astrid Engberg koncert UDSÆTTES