Koncerten er allerede afholdt!

Bremer/McCoy

Vi er stadig meget stolte over at kunne præsentere Bremer/McCoy med deres forunderlige lydunivers. Det varmeste navn på den danske jazzscene ligenu. De har præsteret udsolgte koncert på Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teatret i København og spiller på årets Roskilde festival.

Væbnet med klaver og kontrabas har Bremer/McCoy formået at give genklang herhjemme og i udlandet. De har været pris-nomineret til Steppeulven for bl.a. ’Årets Musiker’ og ’Årets Komponist’ mere end én gang. De er superaktuelle med duoens fjerde album, Utopia’, udgivet i samarbejde med Bremer/McCoy Music og ’Talking Heads’-frontmanden David Byrnes label – ’LUAKA BOP’ – i New York.

Grunden til Bremer/McCoy passer så godt ind på netop Strandhotellet er at duoen gerne vil dele følelsen af at være forbundet. Deres lydunivers rammer plet i forhold til Strandhotellets koncept, hvor det gælder om at sætte tempoet ned. Tage en pause fra hverdagen. Nyde naturen, udsigten til havet og der er intet tv på værelserne for at understøtte dette. Nyde en god bog og lytte til vinyler.