22. maj 2021

ASTRID ENGBERG &
the sonic love force

Koncert middag med 2 retters menu

Vores kokke laver traditionen tro en 2 retters menu med udgangspunkt i bornholmske grøntesager og kød fra vores lokale slagteri Hallegaard. Den endelige menu kommer først til foråret – her et eksempel fra en koncertmenu i 2020

Røget laks med radisser, agurk og rygeost
Kalvespidsbryst fra Hallegaard med ramsløgssauce, kartoffelkompot og grønt

Efter middag er der koncert med Astrid Engberg & The Sonic Love Force:
Med følgende besætning: Astrid Engberg (Vokal, SP-404) Anders Bo Eriksen (tuba, SPDS) Sven Meinild (Saxofon, fløjte) Jonas Cook (keys)

Vi forbeholder os ret til ændringer i besætningen.

Strandhotellet er glæder sig til at kunne præsentere den udsatte koncert med den danske sangerinde, producer og DJ Astrid Engberg. Hun er en unik stemme på den danske musikscene og sammen med The Sonic Love Force kan vi glæde os til en aften med inspiration fra jazz, soul, beat, klassisk og vestafrikansk musik. Engberg inviterer lytteren med ind i et univers, der både er præget af minimalistiske og tunge produktioner samt en personlig og spirituel dybde. Engberg er en nutidig kunstner med rødder i fortiden, og igennem sin musik introducerer hun et moderne mix af elektronisk-organisk jazz og nordisk soul.
Hun er aktuel med albumet Tulpa, udover hendes super bagkatalog der tæller tre solo-EP’er samt en lang række internationale og nationale optrædener.

KØB MADBILLET HER

 

29. maj 2021

ABDULLAH S

Koncert middag med 2 retters menu

Vores kokke laver traditionen tro en 2 retters menu med udgangspunkt i bornholmske grøntsager og kød fra vores lokale slagteri Hallegaard. Den endelige menu kommer først til foråret – her et eksempel fra en koncertmenu i 2020

Røget laks med radisser, agurk og rygeost

Kalvespidsbryst fra Hallegaard med ramsløgssauce, kartoffelkompot og grønt

Efter middag er der koncert med Legendariske Abdullah S & Band
Lineup: Abdullah S – keys, samples og vokal, StunnGunn – trommer og vokal, Bastian Sjelberg – bas,Thor Madsen – Guitar,

Vi forbeholder os retten til ændringer i Lineup

Med sit andet album “Handmade Heavyweight Boogie For Babies“, der udkom i slutningen af 2018, markerer Abdullah S sig som en af Danmarks mest originale soul-, r&b- og funk-kunstnere. Denne aften gæster han Kayak Bar sammen med brødrene Bastian og Kristoffer Sjelberg.

Abdullah S’ selvproducerede musikalske univers er bygget på arven fra funk, soul, r&b, jazz og blues, krydret med referencer til punk, psychedelia og elektronisk musik fra Detroit.

Det er klubmusik til dine høretelefoner med lag af bas og synth, på én gang analog og elektronisk, og musikken kan nydes af alle med kærlighed til alt fra Prince, P-funk, D’Angelo, boggie og Detroit Tek, til downbeat, UK Garage, Pink Floyd og David Bowie.

Abdullah S udgav sit debutalbum “Still Going Wrong” helt tilbage i 2002 og spillede alle klubber og festivaler i Danmark de efterfølgende par år. Siden har han produceret og spillet med bl.a. EaggerStunn, Ginman/Jørgensen, Malk De Koijn, Marvelous Mosell, Kidd, Dj Vadim, Track 72, Jørgen Leth, Laid Back og Den Sorte Skole.

Desuden var han 1/3 af supergruppen Booty Cologne sammen med Tue Track og StunnGunn.

Debuten fik endelig en efterfølger, da “Handmade Heavyweight Boogie For Babies“ udkom i november 2018, og at Abdullah S stadig har en høj stjerne hos mange, beviste han sidste år med en udsolgt releasekoncert på Loppen.

KØB MADBILLET HER